Εστιάτορες προς Μητσοτάκη: Η απάντησή μας θα δοθεί στο Σύνταγμα

Εστιάτορες προς Μητσοτάκη: Η απάντησή μας θα δοθεί στο Σύνταγμα
Κλειστά καταστήματα εστίασης στην Αθήνα Eurokinissi

"Η σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με επιλεγμένους εστιάτορες, στόχο είχε και έχει την «επικοινωνιακή» διαχείριση ενός προβλήματος που έχει προκληθεί από την έλλειψη αποτελεσματικής στήριξης του Κλάδου", τονίζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΕ.

“Η σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με επιλεγμένους (από ποιόν άραγε) εστιάτορες, παρακάμπτοντας την θεσμική εκπροσώπηση του Κλάδου της Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, παρά τα επανειλημμένα αιτήματά μας για συνάντηση, στόχο είχε και έχει την «επικοινωνιακή» διαχείριση ενός προβλήματος που έχει προκληθεί από την έλλειψη αποτελεσματικής στήριξης του Κλάδου μέσα στην πανδημία“, τονίζει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων.

“Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Κλάδος επιδιώκει την ανάδειξη του προβλήματος βιωσιμότητας που θα οδηγήσει με βεβαιότητα στο κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων και απώλεια θέσεων εργασίας, εάν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα. Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Πρωθυπουργός δεν αγγίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του Κλάδου, ενδεχομένως ικανοποιούν τους παρευρεθέντες στη συνάντηση”, συνεχίζει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 Η σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με επιλεγμένους…

Δημοσιεύτηκε από
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων – ΠΟΕΣΕ στις 
Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021

Καταλήγοντας η Ομοσπονδία αναφέρει: “Ο κ. Πρωθυπουργός έχει στα χέρια του εδώ και καιρό συγκεκριμένες προτάσεις-μέτρα από την θεσμική εκπροσώπηση του Κλάδου της Εστίασης και συναφών επαγγελμάτων. Η απάντηση του Κλάδου θα δοθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στην κινητοποίηση «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα