Εξαφάνιση Natalie Christopher: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου

Εξαφάνιση Natalie Christopher: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου

Νέα διάσταση παίρνει το θρίλερ της εξαφάνισης της Αγγλίδας αστροφυσικού στην Ικαρία μετά το νέο στοιχείο που εντόπισαν και εξετάζουν οι Αρχές - Ζητήθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 35χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, καθώς ένα νέο στοιχείο περιπλέκει την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εγκληματολόγοι εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι ξενοδοχείου που μοιραζόταν η κοπέλα με τον Κύπριο σύντροφό της.

Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν οι κηλίδες προέρχονται από κάποια φυσική αιτία όπως μια ρινορραγία, ή εάν είναι αποτέλεσμα κάποιου χτυπήματος, ενώ θα σταλούν και για εξέταση DNA για να αποδεχθεί αν ανήκουν στη γυναίκα ή όχι.

Συγχρόνως, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το σημείο που εξέπεμψε για τελευταία φορά το κινητό της μέσω του στίγματός τους, πιστεύοντας πως έτσι θα έχουν το σημείο όπου βρισκόταν. Επιπλέον, έχει ζητηθεί η άρση του απορρήτου, ώστε να εντοπισθεί αν η τελευταία κλήση ήταν εισερχόμενη ή εξερχόμενη.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας είναι άκαρπες έως τώρα, παρά την συνδρομή της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και αστυνομικών δυνάμεων από γειτονικά νησιά – ακόμα και με ελικόπτερα και drones.

Η κατάθεση του 38χρονου Κύπριου

Η 34χρονη, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μετέβη στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία, στην περιοχή Κεραμέ, με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο άνδρας στους αστυνομικούς το πρωί της Δευτέρας, όταν ξύπνησε, τηλεφώνησε στην 34χρονη γιατί έλειπε και εκείνη του ανέφερε ότι είχε πάει για τρέξιμο. Η ώρα περνούσε και η 34χρονη έκτοτε δεν σήκωσε ξανά το τηλέφωνό της. Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της, στις 12:40 της Δευτέρας. Το κινητό της γυναίκας εξέπεμψε τελευταία φορά από την ίδια περιοχή. Ωστόσο, ενώ αρχικά καλούσε, έπειτα η συσκευή έκλεισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα