Γ. Γρ. Βενζινοπολών: Θα ανέβει και άλλο η αμόλυβδη, στο 1,50 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης

Γ. Γρ. Βενζινοπολών: Θα ανέβει και άλλο η αμόλυβδη, στο 1,50 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης
Πετρέλαιο θέρμανσης ΙΝΤΙΜΕ

Δεν θα σταματήσει η άνοδος στις τιμές των καυσίμων και του πετρελαίου θέρμανσης όπως τόνισε ο Απόστολης Καλατζόπουλος.

«Από Δευτέρα με την πληροφόρηση που έχω και την πρόβλεψη της κεντρικής τιμής των καυσίμων θα πρέπει το 2,019 να το κάνω 2,029 ή ίσως 2,039. Η άνοδος δεν σταματάει. Έχει ξεκινήσει μια βδομάδα πριν τις τελευταίες εκλογές και δυστυχώς δεν βλέπουμε σταματημό και το μόνο πράγμα που μπορεί να σταματήσει αυτή την κατάσταση είναι η επέμβαση του κράτους στη φορολογία» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας Βενζινοπωλών Αττικής, Απόστολος Καλατζόπουλος, σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης.

Μάλιστα σημείωσε πως «εάν σκεφτούμε ότι στην τιμή τη σημερινή το 60% ανήκει στο κράτος, αν είχαμε μηδέν σε όλα τα προϊόντα, δηλαδή το Ιράν μας χάριζε ας πούμε το πετρέλαιο, εμείς δεν βγάζαμε, οι εταιρείες δεν βγάζουν τα διυλιστήρια, δεν παίρνανε το προϊόν, δεν είχε κόστος. Θα πληρώναμε 1,30 σήμερα την βενζίνη. Από που μέχρι που 1,30 χωρίς κόστος;».

Για το πετρέλαιο θέρμανσης σημείωσε πως «δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε εκτίμηση, αλλά έτσι όπως πάει η κατάσταση θα βγει τουλάχιστον 1,50 ευρώ» ενώ σημειώνεται πως πέρσι η χρονιά έκλεισε με πετρέλαιο στο 1,30 και ο κ. Καλατζόπουλος πρόσθεσε και δεν ξέρουμε που θα πάει γιατί έχουμε ακόμα μπροστά μας ένα μήνα μέχρι να ξεκινήσει η κατάσταση».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα