Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Την πυροβόλησε στο κεφάλι και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Διαβάζεται σε 3'
Γυναικοκτονία στην Κρήτη
Γυναικοκτονία στην Κρήτη INTIME

Γνώριμος στις τοπικές αρχές φέρεται να ήταν ο 39χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του. Ο καυγάς που προηγήθηκε και η κατανάλωση αλκοόλ.

Ακόμα μία γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με έναν 39χρονο να σκοτώνει την 28χρονη σύντροφό του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί, αφού ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι στην περιοχή του Καμινίου, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Γυναικοκτονία στην Κρήτη
Γυναικοκτονία στην Κρήτη INTIME

Σύμφωνα με το cretapost, ο 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, άρχισε να καυγαδίζει έντονα με τη σύντροφό του, την οποία στη συνέχεια πυροβόλησε στο κεφάλι, σκοτώνοντάς τη.

Μάλιστα, ήταν ο ίδιος που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ λέγοντας τι είχε συμβεί και ζητώντας να πάει άμεσα στο σπίτι ασθενοφόρο.

Το ΕΚΑΒ φέρεται ενημέρωσε απευθείας την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Γυναικοκτονία στην Κρήτη
Γυναικοκτονία στην Κρήτη INTIME

Οι διασώστες μόλις έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή ενώ στο σημείο κλήθηκε και ο ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι είδαν την 28χρονη να βρίσκεται νεκρή στο έδαφος και τον 38χρονο να είναι από πάνω της.

Παραδόθηκε στους αστυνομικούς – Συχνοί οι καυγάδες του ζευγαριού

Ο άνδρας, στη θέα των αστυνομικών δεν προέβαλε αντίσταση παρά μόνο παραδόθηκε ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Ο ίδιος έχει συλληφθεί και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται. Τα αίτια της δολοφονίας δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών.

Γυναικοκτονία στην Κρήτη
Γυναικοκτονία στην Κρήτη INTIME

Παράλληλα, οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι φαίνεται πως ήταν συχνοί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστός ξεκίνησε τον σημερινό καυγά οπλίζοντας το χέρι του 39χρονου με αποτέλεσμα να πυροβολήσει και σκοτώσει τη σύντροφό του.

Πάντως, όπως αναφέρει το cretapost, ο δράστης ήταν γνώριμος των αρχών για φασαρίες σε παρέες, χωρίς όμως να έχει απασχολήσει στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα