Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Διαβάζεται σε 2'
Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας
SOOC

Διασωληνωμένος παραμένει ο 39χρονος δράστης ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και εντοπίστηκε αναίσθητος από τον σωφρονιστικό υπάλληλο που τον παρακολουθούσε.

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 39χρονος προφυλακισμένος δράστης για τη δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο ίδιος φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί του, καθώς βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, με σημάδια στον λαιμό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο σωφρονιστικός τον βρήκε σωριασμένο στο πάτωμα και αναίσθητο. Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια και ξεκίνησε να προσφέρει ΚΑΡΠΑ στον κρατούμενο για να τον επαναφέρει.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο 39χρονος είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει φτιάχνοντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με τις γάζες ,που είχε τυλιγμένες στον λαιμό του από την προηγούμενη απόπειρα αυτοκτονίας του με μαχαίρι, όταν αυτοτραυματίστηκε αμέσως μετά την δολοφονία της πρώην συντρόφου του.

Την μία άκρη της γάζας την είχε δέσει στο μόνο σημείο που βρήκε πρόσφορο, σε έναν πλαστικό σωλήνα, που δεν μπορούσε όμως να συγκρατήσει το βάρος του και έτσι να καταφέρει να απαγχονιστεί, όμως από την πίεση που ασκήθηκε από τον βρόγχο στον λαιμό του, έκοψε την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου και έχασε τις αισθήσεις του.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον εισαγγελέα των φυλακών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα