Γιώργος Τράγκας: Σε κρίσιμη κατάσταση – Εμφάνισε και νεφρική ανεπάρκεια

Γιώργος Τράγκας: Σε κρίσιμη κατάσταση – Εμφάνισε και νεφρική ανεπάρκεια
Ο Γιώργος Τράγκας George Vitsaras / SOOC

Τέταρτη μέρα διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Σωτηρία βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος με την υγεία του να έχει επιδεινωθεί λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού.

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” Γιώργος Τράγκα, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει επιδείνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασθενής παρουσίασε και νεφρική ανεπάρκεια, μια κατάσταση η οποία είναι σχετικά συχνή σε ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ λόγω κορονοϊού.

Λόγω της εξέλιξης αυτής ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνδέθηκε χθες και σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε η νεφρική του λειτουργία. Να επισημανθεί ότι την Παρασκευή σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος, ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε πνευμονικό οίδημα, από καρδιολογική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να του τοποθετήσουν στεντ.

Ο ίδιος αναφέρει για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ότι είναι “εξαιρετικά σοβαρή” και “ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων”. Επίσης με νέα χθεσινή ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του κινήματος σημείωνε ότι πέρασε ήδη ένα δύσκολο 24ωρο αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ από το βράδυ της Πέμπτης (09/12), εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες με κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας, που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν από την αρχή στη ΜΕΘ με υποστήριξη οξυγόνου όμως οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωληνωσή του καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα