Γιος Φρέντι Μπελέρη: “Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά βράχος”

Γιος Φρέντι Μπελέρη: “Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά βράχος”
Ο Διονύσης Φρέντι Μπελέρης Eurokinissi

Στη στάση του Έντι Ράμα γύρω από τον αγώνα της Χειμάρρας αναφέρθηκε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη. " Μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον πατέρα μου και την ομογένεια" είπε μεταξύ άλλων.

Για την περιπέτεια που βιώνει η οικογένειά του μίλησε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, που παραμένει κρατούμενος ενώ παράλληλα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα.

Όπως είπε μιλώντας στον ANT1, η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, καθώς μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει μόλις για 5 λεπτά την Τρίτη (16/5).

«Ο πατέρας μου είναι ευτυχώς, ψυχολογικά “βράχος” και δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

«Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών μέσα από την άδικη φυλάκιση του πατέρα μου», τόνισε και πρόσθεσε πως «οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως η υπόθεση είναι αστεία και στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε πάρει επάνω του την αναμέτρηση στη Χειμάρρα και έλεγε ότι δεν θα ανεχθεί να χάσει τις εκλογές, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον πατέρα μου όσο και για το σύνολο της ομογένειας», υπογράμμισε ο γιός του Φρέντι Μπελέρη και κατέληξε λέγοντας ότι «αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα