Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Μπαλάσκα

Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Μπαλάσκα
Ο Σταύρος Μπαλάσκας. glomex

Μετά την απόφαση για ΕΔΕ και η Δικαιοσύνη προχωρά σε προκαταρκτική έρευνα κατά των δηλώσεων του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα.

Την κινητοποίηση της ελληνικής Δικαιοσύνης προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον τρόπο που έπρεπε να λειτουργήσει ο 33χρονος πιλότος μετά την εγκληματική του πράξη.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί εάν με τις τηλεοπτικές αυτές δηλώσεις, διαπράχθηκαν οι αξιόποινες πράξεις της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διαπραξη αδικήματος.

Ήδη σε βάρος του Στ. Μπαλάσκα έχει διαταχθεί και κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του.

Υπενθυμίζεται οτι το πρωί της Παρασκευής ο συνδικαλιστής αστυνομικός σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά:

“Είναι βλάκας (σ.σ. ο πιλότος). Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω”, “πρότερος έντιμος βίος”, χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε”.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για λάσπη εναντίον του και προειδοποιεί πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα