Απαράδεκτη δήλωση Μπαλάσκα: “Αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή”

Απαράδεκτη δήλωση Μπαλάσκα: “Αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή”

Μια εντελώς άστοχη δήλωση από τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα στον απόηχο του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Μουδιασμένη είναι η ελληνική κοινωνία μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, το οποίο τελικά αποδείχθηκε ακόμη μία γυναικοκτονία, αφού δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δεν ήταν άλλος από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της.

Με απόλυτη ψυχραιμία ο 33χρονος πιλότος στραγγάλισε τη γυναίκα, κρέμασε από το λουρί και σκότωσε το σκυλί τους, σκηνοθέτησε επί δύο ώρες τον χώρο ώστε να φανεί σαν να πρόκειται περί ληστείας, πείραξε κάρτες μνήμης, δέθηκε σε καρέκλα και γενικότερα έδωσε μια καλά σκηνοθετημένη παράσταση που διήρκησε περίπου 40 ημέρες. Δεν ντράπηκε μάλιστα να αναρτήσει και κοινή τους φωτογραφία στα social media ευχόμενος “Καλό ταξίδι” στο θύμα του.

Ενώ λοιπόν προσπαθούμε να χωνέψουμε το γεγονός πως άλλη μια γυναίκα έφυγε άδικα και πρόωρα, δολοφονημένη από το χέρι του ανθρώπου με τον οποίου είχε επιλέξει να ζει, από τον άντρα που είχε τα κλειδιά του σπιτιού της, άνθρωπος της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει ευθαρσώς απαράδεκτες δηλώσεις.

“Είναι βλάκας (σ.σ. ο πιλότος), είπε χαρακτηριστικά σήμερα το πρωί ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σ. Μπαλάσκας σε σημερινές του δηλώσεις στο κανάλι του Mega, ενώ συνέχισε αναφέροντας τι θα έπρεπε να είχε αποφύγει προκειμένου να γλίτωνε μερικά χρόνια φυλακής: “Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν “τά ‘χασε και τρελάθηκε”, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, “χωρίς να το θέλω”, “πρότερος έντιμος βίος”, χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε”.

Να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή για τη ζωή του γυναικοκτόνου που καταστράφηκε κύριε Μπαλάσκα; Να κοιμηθούμε ήσυχες γνωρίζοντας ότι εσείς, ως μέλος της ΕΛΑΣ, δίνετε τέτοιου είδους οδηγίες;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα