Η οδήγηση γυρίζει σελίδα: Αυτοκίνητο με συνδρομή, χωρίς δεσμεύσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε

Η οδήγηση γυρίζει σελίδα: Αυτοκίνητο με συνδρομή, χωρίς δεσμεύσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε
Shutterstock

Νέα πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία, για να έχεις αυτοκίνητο εύκολα και γρήγορα, για όποιο χρονικό διάστημα θες. Με το νέο Switch by Avis, διαλέγεις το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σου, με τρόπο ευέλικτο και οικονομικό. Ευρεία γκάμα οχημάτων με τρόπο ευέλικτο και οικονομικό από τη νέα υπηρεσία της Avis.

Το 2021 έχει χαρακτηριστεί ως η χρονιά των μεγάλων αλλαγών. Αυτή είναι η προσδοκία τουλάχιστον. Στον τομέα του αυτοκινήτου πάντως, το νέο κεφάλαιο ήδη άρχισε να γράφει τις πρώτες του γραμμές, φέρνοντας επανάσταση στην οδηγική εμπειρία και στον τρόπο που μπορούμε να έχουμε το αυτοκίνητο ή τα αυτοκίνητα που θέλουμε για όσο θέλουμε.

Η νέα υπηρεσία Switch της Avis ήρθε για να αλλάξει τα πράγματα. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία συνδρομητική πλατφόρμα, απλή και οικεία στο ευρύ κοινό ως προς την αμεσότητά της, αλλά πρωτοποριακή στον κόσμο του αυτοκινήτου. Με το που γίνεις συνδρομητής έχει πρόσβαση σε μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων για κάθε ανάγκη, γούστο και με σταθερές & ανταγωνιστικές τιμές.

Ανακαλύψτε τη συνδρομητική υπηρεσία της Avis – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εγγραφή από τον υπολογιστή του σπιτιού σου

Ο δρόμος από την εγγραφή στην υπηρεσία μέχρι τη στιγμή που θα μπεις στο νέο σου όχημα έχει απόσταση τριών απλών βημάτων. Για τη συνδρομή στην υπηρεσία αρκεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, χωρίς περιττές και χρονοβόρες ενέργειες μέχρι να ξεκινήσεις τη διαδικασία της κράτησης.

Αυτό μάλιστα γίνεται μία φορά, αφού αν αποθηκεύσεις τα στοιχεία σου, το προφίλ σου είναι έτοιμο να σε βάλει απευθείας στο “γκαράζ” της Avis για να διαλέξεις το επόμενο αυτοκίνητό σου.

Αν “βιαστείς”, θα είσαι και μεταξύ των τυχερών που θα έχουν δωρεάν εγγραφή.

Η επιλογή αυτοκινήτου γίνεται “παχνιδάκι”

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, ο κάθε συνδρομητής έχει στη διάθεσή του όλο τον χρόνο για να επιλέξει το αυτοκίνητο που επιθυμεί και να κάνει την κράτηση με τον ίδιο άμεσο τρόπο. Η κράτηση γίνεται επίσης online, όπως και η επιλογή της περιόδου όπου θα χρειαστεί το αυτοκίνητο.

Αφού αποφασίσει και επιβεβαιώσει την κράτηση, το αυτοκίνητο τον περιμένει για να το παραλάβει από τον σταθμό Avis που έχει επιλέξει, εκτός αν ο συνδρομητής επιθυμεί παράδοση στο χώρο του, δυνατότητα που προσφέρεται για κάθε κράτηση, με την επιλογή του Full pack.

Οδήγηση χωρίς δεσμεύσεις

Εκτός από πληθώρα επιλογών στην κατηγορία του αυτοκινήτου, ο συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να το αντικαταστήσει με άλλο όταν χρειαστεί. Η συνδρομή είναι ετήσια και υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης.

Έτσι, ο οδηγός πραγματοποιεί τη μηνιαία κράτησή του χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις, έχοντας τη δυνατότητα αλλαγής οχήματος, επιλογής της επιθυμίας του και φυσικά ανανέωσης του συμβολαίου μετά την ολοκλήρωση του έτους.

Αυτοκίνητο για κάθε γούστο

Με τη συνδρομή στο Switch by Avis, ο κάθε συνδρομητής μπορεί να επιλέξει την κατηγορία αυτοκινήτου που επιθυμεί, όταν το χρειαστεί και για όσο το χρειαστεί.

Έτσι, η οδηγική εμπειρία αποκτά και ποικιλομορφία, έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε γούστο και κυρίως σε κάθε ανάγκη, ειδικά για όσους χρειάζονται ένα ιδανικό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη. Ό,τι κι αν θες θα το βρεις στην υπηρεσία Switch by Avis. Διατίθενται αυτοκίνητα με άνετους χώρους, πλούσιο εξοπλισμό και high end τεχνολογία.

Πολλά προνόμια χωρίς έξτρα κόστος

Ένα από τα βασικά προνόμια της συνδρομητικής υπηρεσίας. Εκτός από το να αποφορτίσει τον οδηγό από έξτρα ενέργειες και διαδικασίες, τον απαλλάσσει και από έκτακτα έξοδα, τα οποία αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η εταιρεία.

Η υπηρεσία διαθέτει και full πακέτο κάλυψης που αποδεσμεύει πλήρως τον συνδρομητή από κάθε έξοδο, πλην του καυσίμου. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται μικτή ασφάλεια, service αυτοκινήτου, οδική βοήθεια, δυνατότητα upgrade κατηγορίας και αλλαγής μοντέλου οχήματος, ενώ δίνεται η δυνατότητα για έναν ακόμη οδηγό εντελώς δωρεάν.

Το προνόμιο της σταθερότητας

Πέραν των προνομίων, κάθε νέος συνδρομητής μπαίνει σε έναν νέο κόσμο αυτοκινήτων, ο οποίος εκτός από μία ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία, υπόσχεται και μία σταθερή συνδρομητική υπηρεσία. Κι αυτό διότι, ο συνδρομητής θα μπορεί να κάνει κράτηση με σταθερή τιμή και εγγυημένη διαθεσιμότητα της κατηγορίας που έχει επιλέξει σε όλο το χρόνο της συνδρομής του.

Το “Switch by Avis” προσφέρει ξέγνοιαστη οδήγηση, χωρίς δεσμεύσεις και κόστη, με πληθώρα επιλογών και μοναδικών προνομίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version