Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στους πληγέντες της Καρδίτσας

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στους πληγέντες της Καρδίτσας
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο Instagram

Στο πλευρό των πληγέντων από τον Ιανό, κατοίκων της Καρδίτσας, στέκεται η οικογένεια Αντετοκούνμπο που στέλνει είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Ο Ιανός και η κακοκαιρία που έπληξε την Ελλάδα, άφησαν σημάδια στη Θεσσαλία και ειδικά την Καρδίτσα. Οι καταστροφές ήταν τεράστιες και προς το παρόν ανυπολόγιστες, ωστόσο η συσπείρωση του κόσμου δείχνει ξανά το μεγαλείο ενός λαού που έχει περάσει πολλά, μα πάντα βρίσκει τρόπους για να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Σημαντική είναι και η βοήθεια της οικογένειας Αντετοκούνμπο, η οποία, όπως γράφει το Sport24.gr, έσπευσε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο την προσπάθεια που γίνεται ώστε οι πληγέντες να σταθούν άμεσα ξανά στα πόδια τους. Τις λεπτομέρειες τις ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της πόλης, ο ΑΣ Καρδίτσας, που ευχαρίστησε γι’ αυτή την κίνηση τους Γιάννη, Θανάση, Κώστα και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας:

“Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικά ο Θανασης Αντετοκουμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον ΑΣ Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα