Ηλεία: Νεκρή η συνοδηγός του οχήματος που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Διαβάζεται σε 2'
Ηλεία: Νεκρή η συνοδηγός του οχήματος που παρασύρθηκε από χείμαρρο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε η συνοδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας.

Νεκρή ανασύρθηκε η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία με τον σύζυγό της, το βράδυ της Δευτέρας.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στην περιοχή του Πλουτοχωρίου, ενώ συνεχίζονται στην περιοχή οι έρευνες των πυροσβεστών και των ομάδων της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ για τον εντοπισμό του οδηγού.

Η άτυχη γυναίκα ήταν ηλικίας 45 ετών.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα 150 μέτρα από την γέφυρα, ενώ η σορός της συνοδηγού εντοπίστηκε σε μεγάλη απόσταση από αυτό.

Το χρονικό

Το ζευγάρι επέβαινε στο αυτοκίνητο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και φαίνεται πως επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού πριν παρασυρθεί από τον χείμαρρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 30 μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού. Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει.

Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο. Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Στο σημείο βρέθηκαν από νωρίς ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Νίκος Κοροβέσης και πολλοί κάτοικοι του Πλουτοχωρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα