Ηλεία: Πάνω από 10 πρόβατα ξεβράστηκαν νεκρά σε παραλία

Ηλεία: Πάνω από 10 πρόβατα ξεβράστηκαν νεκρά σε παραλία

Νεκρά πρόβατα κατά μήκος της παραλίας Ροβιάτας του δήμου Ήλιδας, αντίκρισαν κάτοικοι της περιοχής. Τα άτυχα ζώρα παρασύρθηκαν από τα νερά χειμάρρου μετά τις βροχές.

Τουλάχιστον 10 νεκρά πρόβατα κατά μήκος της παραλίας Ροβιάτας του δήμου Ήλιδας, αντίκρισαν κάτοικοι της περιοχής, τα οποία μάλιστα δεν ανήκουν σε κτηνοτρόφους της περιοχής, σύμφωνα με τους ίδιους.

Τα πρόβατα βρέθηκαν πνιγμένα στην παραλία, τα περισσότερα μπροστά από την εκβολή του χειμάρρου Γκουρλέσα προς τη θάλασσα.


Σύμφωνα με το patrinews, τα άτυχα ζώα είτε παρασύρθηκαν από τα νερά του χειμάρρου κατά τη διάρκεια των βροχών των προηγούμενων ημέρων.

Ο πρόεδρος της Ροβιάτας κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος ενημέρωσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ήλιδας κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου για την περισυλλογή των νεκρών ζώων.


“Ξεβράστηκαν περίπου 10 πρόβατα, μόνο στην παραλία Ροβιάτας. Βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας. Δεν είναι σύνηθες αυτό στην περιοχή μας. Πριν 2–3 χρόνια είχε ξεβραστεί μια αγελάδα. Τώρα, αν τα έφερε η θάλασσα από κάποιο άλλο σημείο ή ο χείμαρρος, αυτές τις μέρες με τις βροχές, δεν ξέρω. Μπορεί να τα παρέσυρε. Μπορεί να ψόφησαν και να τα πέταξαν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά. Πάντως, δεν έχουν το ειδικό «σκουλαρίκι» πάνω τους, που θα φαίνονταν κάποια στοιχεία”, δήλωσε στην εφημερίδα “Πατρίς” ο κ. Ν. Κωνσταντόπουλος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα