Ηράκλειο: 4 συλλήψεις για κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προχώρησε σε 4 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος ‘Αμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, το απόγευμα της Πέμπτης (10/4) εντοπίστηκαν από αστυνομικούς αρχικά οι δύο από τους τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 22 ετών που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που τους έγινε, βρέθηκαν να κατέχουν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή πάστας (σοκολάτα) συνολικού βάρους (457) γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην κοινή τους οικία στην οποία διέμεναν ακόμα δύο αλλοδαποί 23 και 30 ετώ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 195 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα