Ηράκλειο: Δίωξη στην μητέρα και τον σύντροφό της για την κακοποίηση του 2,5 ετών παιδιού

Διαβάζεται σε 2'
Ηράκλειο: Δίωξη στην μητέρα και τον σύντροφό της για την κακοποίηση του 2,5 ετών παιδιού
ISTOCK

Δίωξη στην 21χρονη μητέρα και τον 23χρονο σύντροφό της για τον ξυλοδαρμό του νηπίου 2,5 ετών στο Ηράκλειο. Το χρονικό της υπόθεσης.

Διώξεις στην 21χρονη μητέρα και τον 23χρονο σύντροφό της ασκήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του νηπίου 2,5 ετών την περασμένη Παρασκευή σε περιοχή του Ηρακλείου. Η δίωξη στον 23χρονο είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από την Παρασκευή 31 Μαϊου, στην περιοχή του Πόρου, όταν περίοικος άκουσε για ακόμα μία φορά τις φωνές του βασανισμένου παιδιού και κάλεσε την άμεση δράση. Στο σημείο έφτασε περιπολικό όπου συνέλαβε τον 23χρονο Παλαιστίνιο σύντροφο της μητέρας, η οποία εκείνη την ώρα απουσίαζε στην εργασία της. Ακολούθησε αργότερα η σύλληψη και της μητέρας του κοριτσιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις όπου διαπιστώθηκαν τα εμφανή σημάδια στο σώμα του που αποκάλυψαν την κακοποίηση που βίωνε -είναι χαρακτηριστικό πως το κοριτσάκι ήταν χτυπημένο και στο κεφάλι– ενώ εξετάστηκε και για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης, χωρίς να υπάρχει κάτι επ’ αυτού, μέχρι στιγμής.

Με εισαγγελική εντολή το παιδί δόθηκε προσωρινά στον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά σοβαρή και πλέον διερευνάται η μόνιμη τύχη αυτού του παιδιού από τις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες ασφαλούς φροντίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα