Ηράκλειο: Ισόβια στον πατέρα για τη δολοφονία του γιου του τα Χριστούγεννα του 2020

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) SOOC

Ισόβια κάθειρξη – ποινή που είχε επιβληθεί και πρωτόδικα – επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στον 59χρονο πατέρα, για την υπόθεση της δολοφονίας του γιου του, τα Χριστούγεννα του 2020.

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που του επιβλήθηκε και πρωτόδικα επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στον 59χρονο πατέρα, ο οποίος ανήμερα Χριστουγέννων το 2020 κατηγορείται ότι, μαζί με τον 27χρονο σήμερα γιο του, τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον άλλο του γιο, 26 ετών.

Στον αδελφό του θύματος, που επίσης πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών, για απλή συνέργεια.

Το χρονικό

Το αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί την ημέρα των Χριστουγέννων στην περιοχή Θέρισος του Ηρακλείου, με τον πατέρα να δηλώνει εξαρχής ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Όπως ανέφερε ο συνήγορός του πάντως, σήμερα κατά την απολογία του, ο 59χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο γιο του, ενώ για τον γιο του που κατηγορούνταν επίσης για την ανθρωποκτονία του αδελφού του, ανέφερε ότι δεν είχε συμμετοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα