Ήθελε 300 ευρώ για να μην αμαυρώσει την εικόνα του καταστήματος…
Αποτυχημένος αποδείχτηκε ο εκβιασμός που επιχείρησε να κάνει ένας 28χρονος, καθώς κατέληξε πίσω από τα σίδερα
- 12 Αυγούστου 2012 22:12
Έναν 28χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης, συνέλαβε η αστυνομία στο Πετρωτό Αχαΐας.
Ο άνδρας πήγε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10/08) σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και απαίτησε από τον ιδιοκτήτη να το δοθεί το ποσό των 300 ευρώ, προκειμένου να μην δημιουργήσει επεισόδιο και αμαυρώσει την εικόνα του μαγαζιού.
Ο 43χρονος ιδιοκτήτης αρνήθηκε να του καταβάλλει τα χρήματα και ο δράστης του επιτέθηκε φραστικά, σπάζοντας και διάφορα γυάλινα αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αλλά λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία τον ανακάλυψε και τον συνέλαβε.
Πηγή: thebest.gr