Κακοκαιρία Μήδεια: Ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Κακοκαιρία Μήδεια: Ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία
Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία Μήδεια Eurokinissi

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων ενόψει της κακοκαιρίας Μήδεια.

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος), για το βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας Μήδεια που αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας κατά τις επόμενες ημέρες.

Η σύσκεψη θα γίνει υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου.

Κακοκαιρία Μήδεια: Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία

Στη σύσκεψη για την προετοιμασία της χώρας ενόψει της κακοκαιρίας Μήδεια θα συμμετάσχουν επίσης, από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Θεοδόσιος Δημακογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου.

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γεώργιος Καραγιάννης, οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), καθώς και των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου και του ΔΕΔΔΗΕ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα