Καπανδρίτι: Βίντεο από τη διάρρηξη κοσμηματοπωλείου με μπουλντόζα

Διαβάζεται σε 2'
Καπανδρίτι: Βίντεο από τη διάρρηξη κοσμηματοπωλείου με μπουλντόζα
GLOMEX

Τα δευτερόλεπτα που προηγήθηκαν πριν οι διαρρήκτες εισέλθουν στο κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Οι κινήσεις των δραστών.

Τις κινήσεις των δραστών που εισέβαλλαν με τη χρήση μπουλντόζας σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι προκειμένου να το ληστέψουν, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει η ΕΡΤ αποτυπώνεται η στιγμή που η μπουλντόζα φτάνει έξω από το κοσμηματοπωλείο.

Μάλιστα, οι δράστες φαίνεται να σπρώχνουν το όχημα που βρίσκεται παρκαρισμένο έξω από το κατάστημα, προκειμένου να κάνουν χώρο για να εισέλθουν με τη μπουλντόζα στο μαγαζί και να το ληστέψουν.

Το χρονικό της διάρρηξης

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/03) όταν τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με μια μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι και διέλυσαν την είσοδό του, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν κοσμήματα.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει την μπουλντόζα από κοντινό εργοτάξιο του Δήμου. Μόλις έφτασαν στο σημείο, μετακίνησαν ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το κατάστημα και μετά εισέβαλαν και γκρέμισαν την είσοδο της επιχείρησης με την μπουλντόζα.

Οι ιδιοκτήτες είχαν πέσει ξανά θύματα διάρρηξης στο παρελθόν και πλέον είχαν τοποθετήσει ένα σύστημα καπνογόνων στον συναγερμό που εμπόδισε τους δράστες να ολοκληρώσουν την κλοπή και έτσι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο με το οποίο είχαν μεταβεί στην περιοχή και τράπηκαν σε φυγή.

Αποτέλεσμα αυτής της θρασύτατης διάρρηξης βέβαια η τεράστια οικονομική ζημιά που υπέστησαν οι ιδιοκτήτες από τις καταστροφές στην επιχείρησή τους.

Η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής ου διενεργεί την έρευνα, συλλέγει βιντεοληπτικά υλικά από την περιοχή, καθώς το περιστατικό έγινε στο κέντρο του Καπανδριτίου, ώστε να μπορέσει να ταυτοποιήσει τους δράστες και να φτάσει στα ίχνη τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα