Καυγάς Μαρκόπουλου – Παγώνη: “Χάνεται η αξία του λόγου μέσα από τη lifestyle προσέγγιση”

Καυγάς Μαρκόπουλου – Παγώνη: “Χάνεται η αξία του λόγου μέσα από τη lifestyle προσέγγιση”

"Όταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle με το τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε, τι φοράμε και πως μακιγιαριζόμαστε δημιουργείται μια χαλαρότητα" είπε ο κ. Μαρκόπουλος. Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη.

Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο και την πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, όταν ο πρώτος την κατηγόρησε για “lifestyle προσεγγίσεις της πανδημίας“.

«Επιστημονικά την ακούω πάντοτε όμως νομίζω ότι χάνεται η αξία του επιστημονικού της λογού μέσω της lifestyle προσέγγισης των θεμάτων η οποία δεν αφορά  τον κόσμο που περνά δύσκολα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι φωτογραφίες της με τον κ. Ζαχαράτο «δεν αφορούν τον κόσμο».

«Όταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle με το τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε, τι φοράμε και πως μακιγιαριζόμαστε δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα για ένα θέμα που κοστίζει ζωές» πρόσθεσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά της, η κα Παγώνη σε δηλώσεις της τόνισε ότι «δεν την απασχολεί» η άποψη του βουλευτή της ΝΔ σημειώνοντας πως «ίσως επειδή αυτή την εποχή οι γιατροί είναι πιο συχνά στην τηλεόραση, θα ήθελε να είναι περισσότεροι βουλευτές».

«Μόλις τελειώσει η πανδημία θα τους έχετε καθημερινά […] Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά που λέει ο κ. Μαρκόπουλος έχουμε μια νόσο» είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα