Κίνηση στους δρόμους: Κομφούζιο λόγω της απεργίας του Μετρό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Κομφούζιο λόγω της απεργίας του Μετρό – LIVE ΧΑΡΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Μεγάλες καθυστερήσεις σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου σημειώνονται το πρωί της Πέμπτης. Πού εντοπίζονται τα προβλήματα.

Στο “κόκκινο” είναι αυτή την ώρα οι κεντρικοί οδικοί άξονες της Αθήνας, στον απόηχο της σημερινής απεργίας των εργαζομένων στο του Μετρό.

Ειδικότερα, αυτήν την ώρα παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στην άνοδο από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της Λυκόβρυσης μέχρι το Αιγάλεω. Μποτιλιάρισμα σημειώνεται στη Λ. Κηφισίας, κυρίως στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι τον Ευαγγελισμό – στην άνοδό της τα προβλήματα εντοπίζονται στο ύψος του Ψυχικού.

Στο “κόκκινο” είναι επίσης η Μεσογείων, η άνοδος της Συγγρού, η περιφερεριακή Υμηττού, και στα δύο ρεύματα στον Καρέα, η Ηλιουπόλεως και η Λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ύψος του Αλίμου και της Ηλιούπολης, η Ποσειδώνος στο ρεύμα ανόδου από το Ελληνικό μέχρι το Φάληρο, η Αριστοτέλους καθώς και η Αττική Οδός, στις εξόδους στον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Οι οδηγοί καλούνται για μια ακόμη φορά να οπλιστούν με υπομονή και να οδηγούν με προσοχή.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα