Κλίμα χαράς στο ΠΑΓΝΗ: Μητέρα με οξεία λευχαιμία γέννησε ένα υγιέστατο μωρό

Κλίμα χαράς στο ΠΑΓΝΗ: Μητέρα με οξεία λευχαιμία γέννησε ένα υγιέστατο μωρό
Το νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης EUROKINISSI

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας ήρθε από την Κρήτη καθώς, όπως έγινε γνωστό, μητέρα που διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, κατάφερε να γεννήσει ένα υγιέστατο μωρό.

Έντονη συγκίνηση επικράτησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), το βράδυ της Τρίτης (20/6), όταν μία μητέρα, που διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

“Είναι αυτές οι ξεχωριστές μέρες στις ζωές μας”, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διευθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Ελένη Παπαδάκη, αποτυπώνοντας την τεράστια χαρά, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι, γιατροί, νοσηλευτές και οικογένεια, και κυρίως η μητέρα για να έχει αίσιο τέλος αυτή η κύηση.

Οι γιατροί παρακολουθούσαν την εγκυμονούσα από τον 4ο μήνα της κύησης και αφού ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια με την υγεία της. Η γυναίκα ακολούθησε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που καθορίστηκε από τους γιατρούς της Αιματολογικής Κλινικής και η οποία ουδέποτε έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του εμβρύου.

Σε συνεργασία με τους γυναικολόγους, η έγκυος κατάφερε να φτάσει στην 32η εβδομάδα κύησης και το βράδυ της περασμένης Τρίτης οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή. Τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να φτάσουν στην οικογένεια, τόσο για την μητέρα που έφτασε με επιτυχία στο τέλος αυτής της υπερπροσπάθειας, όσο και για το υγιέστατο μωράκι της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα