Κολωνός: Συνταξιούχος ναυτικός ο “Μιχάλης” – Κατηγορείται για μαστροπεία

Κολωνός: Συνταξιούχος ναυτικός ο “Μιχάλης” – Κατηγορείται για μαστροπεία
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υπόθεση Κολωνού ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Για μαστροπεία η σύλληψη του "Μιχάλη" για την 12χρονη στην υπόθεση Κολωνού. Πρόκειται για 57χρονο συνταξιούχο ναυτικό, ο οποίος κανόνιζε τα ραντεβού της με βιαστές. Εντοπίστηκε σε περιοχή του Πειραιά.

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έπεσε και ο 57χρονος που εμφανιζόταν στην υπόθεση με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό του όνομα, το οποίο είναι Μανώλης, και δυσκόλεψε αρκετά τις Αρχές μέχρι να τον ταυτοποιήσουν.

Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος κατηγορείται και εκείνος όπως και ο Ηλίας Μίχος για μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης, αφού όπως έχει προκύψει από τις καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα όσο και καταθέσεις που έχουν δώσει εμπλεκόμενοι με την υπόθεση, ο συλληφθείς επίσης κανόνιζε έναντι αμοιβής ραντεβού με επίδοξους βιαστές της ανήλικης.

Μάλιστα, φέρεται να πίεζε την 12χρονη να υπακούει μόνο σε εκείνον και τον Μίχο και να δέχεται να πηγαίνει το θύμα στα ραντεβού που κανόνιζε σε ξενοδοχεία, με άτομα τα οποία «ψάρευε» από social media και άλλες εφαρμογές.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στο σπίτι του στον Πειραιά και συνελήφθη ύστερα από το σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε νωρίτερα σε βάρος του από την αρμόδια Ανακρίτρια, ενώ πραγματοποιείται και κατ’ οίκον έρευνα για τυχόν εντοπισμό αποδεικτικού υλικού.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν ήδη προφυλακιστεί δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριτσιού.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και έπειτα ανακριτική αρχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα