Κορονοϊός – Πάτρα: Το αδιαχώρητο σε νυχτερινό κέντρο της πόλης

Κορονοϊός – Πάτρα: Το αδιαχώρητο σε νυχτερινό κέντρο της πόλης

Aγνοώντας κάθε μέτρο, κέντρο νυχτερινής διασκέδασης διοργάνωσε πάρτι με δεκάδες άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλον σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Μπορεί η Αχαΐα να «βράζει» από κρούσματα, ωστόσο σε ορισμένους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης φαίνεται να μην «ιδρώνει το αυτί».

Όπως περιγράφει το tempo24.news, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και αγνοώντας κάθε μέτρο προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού, το συγκεκριμένο μαγαζί διοργάνωσε πάρτι, στο οποίο έδωσαν το παρών δεκάδες θαμώνες. Οι εικόνες μάλιστα που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν ένα ξέφρενο πάρτι σε ένα γεμάτο από κόσμο μαγαζί, όπου δεν τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας…

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή άλλων επιχειρηματιών στον χώρο της εστίασης, που βλέπουν πως ορισμένοι αγνοούν τη δημόσια υγεία και λειτουργούν αυτοβούλως.

Δείτε βίντεο από το πάρτι:

Πρόεδρος ΣΚΕΑΝΑ: “Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του”

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής στην Αχαΐα (ΣΚΕΑΝΑ), Σπύρος Στεργίου, σε ανακοίνωσή του σχολίασε το περιστατικό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ή αλλάζετε ή μας βουλιάζετε».

«Οι αντοχές τελείωσαν, η υπομονή τελείωσε, τα λεφτά τελείωσαν, μην τελειώσουν και οι ανάσες μας και οι ζωές μας. Ανάσα σημαίνει το 23:30 από την Τρίτη και μετά. Οι συνάδελφοι στις κόκκινες περιοχές πλέον δεν ανασαίνουν, καταστρέφονται. Για τον ΣΚΕΑΝΑ, τελείωσαν οι έκνομες και παραβατικές συμπεριφορές. Σταθήκαμε στο πλευρό όλων, συμπαρασταθήκαμε σε όλους, κατανοήσαμε την οικονομική καταστροφή των επιχειρήσεων, καθώς και το περιβάλλον που ορίζει τον ανταγωνισμό μεταξύ μας.

Στην Αχαΐα δραστηριοποιούνται 3.000 επιχειρήσεις με 30.000 εργαζόμενους. Κανείς από εδώ και πέρα δεν έχει το δικαίωμα στο όνομα της όποιας οικονομικής ανάγκης, γιατί όλοι έχουμε, να δώσει την αφορμή να μπει η περιοχή μας στο κόκκινο. Ο καθένας μας θα πρέπει να αναλάβει τη ευθύνη που του αναλογεί και να τηρήσει στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στεργίου.

«Τώρα όμως, προασπίζουμε τις ζωές και τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων και των οικογενειών ημών και των εργαζομένων μας. Δεν επέχουμε καθήκοντα αστυνομίας, δεν οριστήκαμε ποτέ γι’ αυτό, αλλά ΔΕΝ θα είμαστε μαζί, από εδώ και πέρα, για όποιον δεν σεβαστεί τους συναδέλφους του, ανεξαρτήτου είδους καταστήματος και είδους παράβασης» συνέχισε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα