Κώστας Μπακογιάννης: Έκανε ελεύθερη πτώση στη μνήμη του φίλου του, Θοδωρή Παντελάκη

Κώστας Μπακογιάννης: Έκανε ελεύθερη πτώση στη μνήμη του φίλου του, Θοδωρή Παντελάκη
Facebook@Kostas Bakoyannis

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης έκανε ελεύθερη πτώση την ημέρα της ονομαστικής του εορτής και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ένα τολμηρό δώρο στον εαυτό του αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης στην ονομαστική του εορτή. Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε ελεύθερη πτώση και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε ελεύθερη πτώση για να τιμήσει το φίλο του, Θοδωρή Παντελάκη, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ενός άλματος, το 2004, την εποχή που ήταν φαντάροι μαζί.

«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά». Το δώρο που μου έκανα, στη μνήμη του φίλου μου Θοδωρή Παντελάκη. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες, έγραψε ο δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είχε αναφερθεί παλιότερα στην εμπειρία του ως εθελοντής αλεξιπτωτιστής στον ελληνικό στρατό, στον φίλο που έχασε κατά την διάρκεια μιας άσκησης αλλά και στις διαφωνίες που είχε με τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα