Κρατείται για την ληστεία στο Πικέρμι ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο

Κρατείται για την ληστεία στο Πικέρμι ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Ο συλληφθείς εμπλέκεται στην βίαιη ληστεία που έγινε στην οικία ηλικιωμένων στο Πικέρμι. Συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του στα Γλυκά Νερά.

Στην Ασφάλεια Αττικής και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας οδηγήθηκε τη Δευτέρα, ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο για κατοχή πλαστών εγγράφων και παράνομη διαμονή στη χώρα, λίγο πριν καταφέρει να διαφύγει από την Ελλάδα.

Από την αρχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που είχαν ειδοποιήσει τα σύνορα αμέσως μετά το έγκλημα των Γλυκών Νερών να βρίσκονται σε εγρήγορση και να ειδοποιήσουν για ανάλογες περιπτώσεις, ενημερώθηκαν και ήδη από την αρχική έρευνα θεώρησαν ότι είχαν στα χέρια τους έναν από τους κακοποιούς που εισέβαλαν σε οικία ηλικιωμένων στο Πικέρμι, στις αρχές Μαρτίου.

Τότε μάλιστα χρησιμοποίησαν βία σε βάρος του 93χρονου συζύγου, έδεσαν εκείνον και την οικιακή βοηθό και άρπαξαν τα λιγοστά χρήματά τους, τον σταυρό, ακόμα όμως και την βέρα της κατάκοιτης στο κρεβάτι συζύγου του.

Οι αρχικές υποψίες των Αρχών επιβεβαιώθηκαν από την έρευνα που έγινε στην Ασφάλεια Αττικής και πλέον διακριβώθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα με την συγκεκριμένη ληστεία, αφού προδόθηκε και από τα γενετικά ευρήματα που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Πλέον οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών του και για να διαπιστωθούν αν τυχόν είναι υπεύθυνοι και για άλλες παρόμοιες πράξεις. Εξαιτίας της βιαιότητας και της σκληρότητας που επέδειξαν στο Πικέρμι, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν την πιθανότητα τυχόν εμπλοκής του συλληφθέντα ή και συνεργών του στο έγκλημα των Γλυκών Νερών, χωρίς έως τώρα να έχουν προκύψει σχετικά στοιχεία. Η έρευνα ωστόσο παραμένει σε εξέλιξη, με αγωνία και με αμείωτους ρυθμούς, μέχρι να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα