Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί

Διαβάζεται σε 2'
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο αγοράκι που κινδύνευσε να πνιγεί
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) pagni.gr

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 2χρονο αγοράκι που κινδύνεψε να πνιγεί στην παραλία της Αμμουδάρας στην Κρήτη. Στον Εισαγγελέα σήμερα η μητέρα.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το 2χρονο αγοράκι που το απόγευμα της Δευτέρας (10/06) κινδύνευσε να πνιγεί στην παραλία της Αμμουδάρας στην Κρήτη.

Το αγοράκι παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και σύμφωνα με το Cretalive εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα Ρομά, η οποία άφησε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο και η ίδια απομακρύνθηκε, με τα παιδιά να μένουν μόνα.

Τα παιδιά βγήκαν από το αυτοκίνητο και μπήκαν στη θάλασσα, ενώ όταν επέστρεψαν το 2χρονο από τα αδελφάκια έλειπε, καθώς είχε μείνει στο νερό.

Η μητέρα που κρατείται, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ης Δευτέρας, όταν το 2χρονο αγόρι κινδύνεψε να πνιγεί, στην παραλία της Αμμουδάρας.

Το αγοράκι ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον 2χρονο και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

Μετά από προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών, κατάφεραν να ανακτήσουν σφυγμό και αυτή την ώρα ο 2χρονος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα