Κρήτη: Στη φυλακή 48χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης που έμεινε έγκυος

Διαβάζεται σε 1'
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 48χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί με δύο ακόμη άνδρες για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 15χρονης. Η ανήλικη είχε μείνει έγκυος και φέρεται να είναι πατέρας του παιδιού που γέννησε.

Στη φυλακή οδηγείται -με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα- ο 48χρονος ο οποίος μαζί με δύο άλλους δύο άνδρες συνελήφθησαν για ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις σε βάρος 15χρονης.

Η κοπέλα γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και επειδή είναι ανήλικη, οι γιατροί ενημέρωσαν τις αρχές. Με τη βοήθεια ψυχολόγου από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 15χρονη υπέδειξε τους τρεις άνδρες ως τα πρόσωπα με τα οποία είχαν συνευρεθεί μαζί της. Ανάμεσα τους και ο σύντροφος της μητέρας της.

Ο άνδρας που φέρεται, από την προανακριτική διαδικασία να είναι ο πατέρας του βρέφους, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και παραδέχτηκε ότι είχε επαφές με την ανήλικη, δήλωσε ωστόσο ότι το νεογέννητο δεν είναι δικό του, ενώ δεν αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του.

Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι, οι οποίοι κατά τα έτη 2022 και 2023 είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, θα απολογηθούν αύριο, ενώ όλοι τους ισχυρίζονται πως η 15χρονη λειτούργησε με τη θέληση της και ότι η μητέρα της γνώριζε για τις επαφές της κόρης της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα