Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας
Λάζαρος Λασκαρίδης intime news

Σε ΜΕΘ αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της πτώσης.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου και αντιδημάρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά μετά από πτώση στο κενό σε εξωτερικό χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλλιθέας το βράδυ της Πέμπτης (27/4).

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» με βαρύτατες κακώσεις στον θώρακα και το κεφάλι σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) διασωληνωμένος, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7. Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί σε ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λασκαρίδης υποβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε επέμβαση στο κεφάλι, με τους γιατρούς να εκφράζουν πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία.

Σοβαρά είναι τα ερωτήματα που εγείρονται από τον τρόπο με τον οποίο συνέβη το τρομακτικό δυστύχημα. Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στην τελετή ονοματοδοσίας της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλλιθέας σε «δημοτική βιβλιοθήκη Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου» προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Καλλιθέας.

Ο αντιδήμαρχος βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι της βιβλιοθήκης για να καπνίσει, στηρίχθηκε στο κάγκελο του μπαλκονιού το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες του kalitheaonline.gr που έρχονται από το σημείο:

kalitheaonline.gr

kalitheaonline.gr

kalitheaonline.gr

kalitheaonline.gr

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα