Λήψη μέτρων από την Αστυνομία για την αποφυγή συνωστισμού στις Υπηρεσίες Αλλοδαπών

Λήψη μέτρων από την Αστυνομία για την αποφυγή συνωστισμού στις Υπηρεσίες Αλλοδαπών
Πρόσφυγες και μετανάστες στη Σάμο AP

Τα μέτρα αφορούν κυρίως την διεκπεραίωση διοικητικών αιτημάτων, όπως των αλλοδαπών και για τον λόγο αυτό εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Λήψη μέτρων από την Αστυνομία την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών από τον κορονοϊό. Τα μέτρα αφορούν κυρίως την διεκπεραίωση διοικητικών αιτημάτων, όπως των αλλοδαπών και για τον λόγο αυτό εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει:

“Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι οι πολίτες και οι συνήγοροι που απευθύνονται στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για την διεκπεραίωση αιτήματός τους και ανάλογα με την κατηγορία που εμπίπτει αυτό, καλούνται να επικοινωνούν μέσω των κάτωθι τηλεφώνων και e – mail:

1. ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

EMAIL: [email protected]

2. ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕΝΓΚΕΝ

EMAIL: [email protected]

3. Πολίτες κρατών Ευρωπαϊκής Ένωσης – Πολίτες υπήκοοι Τουρκίας ομογενείς από Κων/πολη – Ίμβρο – Τένεδο – Πολίτες Τρίτων Χωρών που ενδιαφέρονται για παράταση της Θεώρησής του (VISA)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2103405828

4. Αναγνωρισμένοι Πρόσφυγες – δικαιούχοι διεθνούς προστασίας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2103405802-804

5. Ομογενείς από Αλβανία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2103405808

6. Θέματα Ασύλου και ταξιδιωτικών εγγράφων (T.D.V.)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2103405839-837-845

EMAIL: ta.asylo@astynomia.gr

7. Παραλαβή αποφάσεων επί προσφυγής κατά αποφάσεων επιστροφών από δικηγόρους

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2103405863

EMAIL: [email protected]

8. Θέματα ομογενών από χώρες της τέως Ε.Σ.Σ.Δ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 21034058 54

EMAIL: [email protected]

Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα