Μεσολόγγι: Η στιγμή που η μητέρα του Μπάμπη έμαθε ότι βρέθηκε η σορός του

Διαβάζεται σε 3'
Συγγενείς και φίλοι του 31χρονου Μπάμπη έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου
Συγγενείς και φίλοι του 31χρονου Μπάμπη έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου INTIME

Δραματικές ήταν οι στιγμές που κατά τις οποίες η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι, ενημερώθηκε για το δυσάρεστο τέλος των ερευνών με την εύρεση της σορού.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο λαμβάνει τέλος το θρίλερ εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκε η σορός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής. Η σορός βρέθηκε με τα ρούχα που φορούσε ο 31χρονος την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 4 Ιανουαρίου.

Καταλυτικό ρόλο στις έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου έπαιξε ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Η απολογία του 50χρονου κρεοπώλη και η αντίδραση της οικογένειας

Σημειώνεται πως για την υπόθεση κρατείται ένας 50χρονος κρεοπώλης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 50χρονος, τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται εντός του δικαστικού μεγάρου, όπου απολογείται ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ έξω από το κτίριο στέκονται φίλοι και οι συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη, εκφράζοντας την οργή του κατά του κατηγορουμένου.

Μάλιστα, η ενημέρωση για τις τραγικές εξελίξεις έγινε στον τηλεοπτικό αέρα, με τη μητέρα του 31χρονου να λυγίζει και τα παιδιά της να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν.

Την ίδια στιγμή, κάποιος από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί άρχισε να φωνάζει «δολοφόνε», αναφερόμενος προφανώς στον 50χρονο κρεοπώλη, με τη μητέρα και τις αδερφές του να ξεσπούν σε κλάματα.

Τα στοιχεία που «έδεσαν» την υπόθεση

Ο 50χρονος είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών εξ αρχής και μάλιστα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στην αστυνομία, όπου και παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι τη σύλληψή του.

Ο κρεοπώλης, μετά την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, είχε πέσει σε πολλαπλές αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο τελευταίος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν, ενώ φαίνεται να προκύπτει πως συνέβη το αντίθετο.

Οι δύο τους φέρεται να είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του 31χρονου για χρήματα που του χρωστούσε ο κρεοπώλης. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, ένα από τα μηνύματα που φέρεται να στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμη στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο είναι η καταγραφή από κάμερα ασφαλείας της διαδρομής του αυτοκινήτου του. Σε βίντεο φέρεται να έχει καταγραφεί να μπαίνει στο χωράφι στην περιοχή Ευηνοχωρίου ή Μποχόρι και να εξέρχεται 50 λεπτά μετά, από άλλο σημείο.

Σημειωτέον πως ο ισχυρισμός του στις αρχές, όταν κλήθηκε για κατάθεση, ήταν πως άφησε τον 31χρονο για κυνήγι, έκανε αναστροφή και έφυγε.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι καταθέσεις ατόμων, που ανέφεραν ότι σε συζητήσεις που είχαν με τον κρεοπώλη, φέρεται να αναφέρθηκε στον 31χρονο, αφήνοντας να εννοηθεί πως τον δολοφόνησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα