Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Διαβάζεται σε 3'
Το σημείο των ερευνών για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι
Το σημείο των ερευνών για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη, στο Μεσολόγγι INTIME

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των Αρχών στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, καθώς εντοπίστηκε σορός, η οποία ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη που αγνοείτο περίπου 20 ημέρες.

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, καθώς νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε η σορός του, σε βαλτώδη περιοχή, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός προς το παρόν είναι αταυτοποίητη, ωστόσο με βάση τα ρούχα που έχουν εντοπιστεί, ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, που αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου. Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, η συνδρομή του οποίου καθίσταται απαραίτητη σ’ αυτή τη φάση των ερευνών, με πληροφορίες να αναφέρουν πως επιβεβαίωσε τα παραπάνω ευρήματα.

Έρευνες στο Μεσολόγγι
Έρευνες στο Μεσολόγγι Glomex/MEGA TV

Η σορός φέρει δαγκώματα από ζώα και είναι μη αναγνωρίσιμη, με πληροφορίες να αναφέρουν πως εντοπίστηκε από ειδικό σκύλο της ΕΛ.ΑΣ που συμμετείχε στις έρευνες.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση κρατείται ένας 50χρονος κρεοπώλης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 50χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στον ανακριτή με συγγενείς του 31χρονου να βρίσκονται έξω από το κτίριο.

Τι είχε προηγηθεί

Για τις εξελίξεις στις έρευνες εντοπισμού του 31χρονου, αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε στις Αρχές ο κατηγορούμενος, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου, Κώστας Δημόπουλος

“Εμείς, από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε την άποψη πως πρόκειται για μία πράξη που συμμετέχουν πολλοί δράστες. Δεν πιστεύω πως μέσα σε 50 λεπτά ο άνθρωπος αυτός μπορούσε να το κάνει. Και το καταγγείλαμε. Δικαίωση για την οικογένεια δεν είναι μόνο να μπουν στη φυλακή οι δράστες αλλά να εντοπιστεί αυτός ο άνθρωπος“, είπε στο Mega ο κ. Δημόπουλος.

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές του κρεοπώλη

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 50χρονου κρεοπώλη, που συνελήφθη για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, δεν δικαιώνουν όσα υποστηρίζει μέχρι τώρα.

Ο κρεοπώλης στις πιέσεις των αρχών επικαλέστηκε ότι είχε κενά μνήμης λόγω χρήσης ουσιών. Ωστόσο, από τις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως μετέδωσε το Star, προέκυψε ότι δεν είχε κάνει χρήση καμίας ουσίας, άρα το αφήγημά του καταρρίπτεται.

Υπενθυμίζεται πως ο κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη και θεωρείτο ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση. Το ένταλμα σε βάρος του αφορά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και ήδη έχουν κινηθεί οι ποινικές διαδικασίες.

Ένα σημαντικό ερώτημα που ανακύπτει είναι το πώς κατάφερε να παρασύρει ο κρεοπώλης τον νεαρό άνδρα σε μια περιοχή τελείως σκοτεινή και απόμερη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα