Μητέρα Ελένης Toπαλούδη – “Να είστε άντρες με μπέσα, μη γίνεστε βιαστές”

Μητέρα Ελένης Toπαλούδη – “Να είστε άντρες με μπέσα, μη γίνεστε βιαστές”
Δίκη Ελένης Τοπαλούση εν αναμονή της απόφασης. Παρασκευή 15 Μάη 2020. (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )

Η μητέρα της εκλιπούσας φορτίστηκε ιδιαίτερα, όταν άκουσε το συνήγορο υπεράσπισης να ζητά αναγνώριση ελαφρυντικών. Μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Εφετείου.

Αδιαθεσία αισθάνθηκε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη η οποία φορτίστηκε ιδιαίτερα όταν άκουσε την υπεράσπιση του Ροδίτη κατηγορούμενου να ζητά ελαφρυντικό μετεφηβικής ηλικίας για τον εντολέα της.

Η γυναίκα άρχισε να κλαίει και να φωνάζει πως το παιδί της “δεν γυρνάει πίσω”, καταχειροκροτούμενη από πολλούς που βρισκόταν στην δικαστική αίθουσα.

Η κ. Τοπαλούδη αποχώρησε οργισμένη από τη δικαστική αίθουσα όταν άκουσε τον συνήγορο του 23χρονου να λέει “μακάρι η Ελένη να βρισκόταν στην ζωή”.

“Καταστράφηκε η ζωή μου, είστε όλοι υποκριτές! Να είστε άνδρες με μπέσα, μην γίνεστε βιαστές” είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, υποβασταζόμενη, εν μέσω συνθημάτων από τις συγκεντρωμένες αλληλέγγυες έξω από το δικαστήριο.

Βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου, οδηγήθηκε σε χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο. Έξω από την δικαστική αίθουσα πολλοί συγκεντρωμένοι, μέλη οργανώσεων κ.ά, με πανώ και αφίσες φωνάζουν συνθήματα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα