Μιχαλολιάκος πριν το κελί: “Είμαι περήφανος που με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου”

Μιχαλολιάκος πριν το κελί: “Είμαι περήφανος που με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου”
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κάνει δηλώσεις έξω από το σπίτι του, ενόψει της φυλάκισής του Eurokinissi

Περήφανος που τον πάνε φυλακή για τις ιδέες του δήλωσε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή Νίκος Μιχαλολιάκος, έξω από το σπίτι του. Δεν απάντησε εάν προτίθεται να παραδοθεί αυτοβούλως.

Μετά την σημερινή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου να μην δίνει αναστολή ποινής σε κανέναν εκ των επτά του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, έχει ξεκινήσει η διαδικασία συλλήψεων και οικειοθελούς παράδοσης κάποιων εκ των στελεχών.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης, σε δηλώσεις έξω από το σπίτι του που κατέγραψε το News 24/7 είπε:

“Με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου. Είμαι περήφανος. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη”.

Νωρίτερα είχε απαγγείλει Διονύσιο Σολωμό. “Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν, και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι σαν στητή, μένει η ψυχή κι ολόρθη”, είπε.

Μετά τις δηλώσεις του, μπήκε στο σπίτι του, οπότε παραμένει άγνωστο αν θα επιλέξει να παραδοθεί αυτοβούλως στην αστυνομία.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα