Μουσικές κόντρες Χρυσής Αυγής – αντιεξουσιαστών στην Κομοτηνή
Σε επιφυλακή ήταν οι πάντες στην Κομοτηνή για πιθανά επεισόδια Χρυσής Αυγής-αντιεξουσιαστών, ωστόσο αυτοί περιορίστηκαν σε...μουσικές κόντρες
- 21 Οκτωβρίου 2012 09:56
Τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή είχε σημάνει συναγερμό στην περιοχή, με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να δίνουν το παρών, ωστόσο μέλη του κόμματος και αντιεξουσιαστές επιδόθηκαν αυτή τη φορά σε…μουσικές κόντρες το βράδυ του Σαββάτου.
Αντιεξουσιαστές, αφού έκαναν πορεία, κατέληξαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα κατά της παρουσίας του κόμματος στη Ροδόπη και του φασισμού.
Την ίδια ώρα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν βάλει στη διαπασών δημοτικά τραγούδια και εθνικά εμβατήρια, με την άτυπη αυτή κόντρα να διαρκεί περίπου 30 λεπτά.
Το θετικό είναι ότι αυτή τη φορά αστυνομική παρέμβαση δεν χρειάστηκε, αφού οι δύο πλευρές ολοκλήρωσαν χωρίς έκτροπα τη “μονομαχία”.
Πηγή: thrakitoday.com