Ναύπακτος: Καταστράφηκαν εμβόλια λόγω βλάβης στο ψυγείο του Κέντρου Υγείας

Ναύπακτος: Καταστράφηκαν εμβόλια λόγω βλάβης στο ψυγείο του Κέντρου Υγείας
Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου Tempo24.gr

Στη Ναύπακτο πετάχτηκαν δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού γιατί το ψυγείο του Κέντρου Υγείας, στο οποίο φυλάσσονταν, χάλασε - Ακυρώθηκαν τα 120 προγραμματισμένα ραντεβού για σήμερα και αύριο.

Αναβλήθηκαν οι σημερινοί και αυριανοί εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι στη Ναύπακτο, λόγω μιας βλάβης στο ψυγείο του Κέντρου Υγείας του νησιού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν τα φυλασσόμενα σε αυτό εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το Tempo24 οι δόσεις των εμβολίων φυλάσσονταν σε ψυγείο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να αχρηστευτούν οι δόσεις που επρόκειτο να γίνουν σήμερα και αύριο σε όσους είχαν κλείσει το ραντεβού τους.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρει: «Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Κεντρου Υγείας Ναυπάκτου και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλονται οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων. Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κεντρο Υγείας.

Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνταν τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία. Σήμερα και αύριο αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί. Ήταν προγραμματισμένα περί τα 120 ραντεβού.»

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα