Νέα δήλωση Ρουβά για Λιγνάδη μετά τον σάλο: “Αναφερόμουν στον άνθρωπο που γνώρισα επαγγελματικά”

Νέα δήλωση Ρουβά για Λιγνάδη μετά τον σάλο: “Αναφερόμουν στον άνθρωπο που γνώρισα επαγγελματικά”
Σάκης Ρουβάς papadakispress

Νέα τοποθέτηση από τον Σάκη Ρουβά μετά την έκφραση της συμπόνιας του προς τον Λιγνάδη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. "Θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση".

Σε μια νέα δήλωση προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς σε μια προσπάθεια να επανατοποθετηθεί επί της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη και των βιασμών για τους οποίους κατηγορείται.

“Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σάκης Ρουβάς facebook

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου σε πέντε λεπτά, ο γνωστός τραγουδιστής, μέσα από πλείστους λανθασμένους όρους και άκυρες παρομοιώσεις όπως αυτή των φερόμενων βιαστών με τους τοξικοεξαρτημένους (ή “ναρκομανείς” όπως ο ίδιους εσφαλμένα τους αποκάλεσε), εξέφρασε τη συμπόνια του για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο “συμπάσχει”, αφού τον αγαπά και τον θαυμάζει.

Τι είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς; Ότι ο κατηγορούμενος για βιασμούς Λιγνάδης περνά μία “κόλαση”, ταλαιπωρείται από μία “παθολογία” (όπως είπε) που χρήζει θεραπείας, χρησιμοποίησε τη λέξη τραγωδία, τόσο για τα θύματα όσο και για “τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι”, φέρνοντας ως παράδειγμα μάλιστα “τους ναρκομανείς που κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο”, σε μία αδιανόητη και προσβλητική παρομοίωση, σε μία κυνική παραδοχή της επιλογής των ίσων αποστάσεων και του ξεπλύματος των φερόμενων βιαστών.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο τέως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου καλείται στο εδώλιο κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς. Ο Σάκης Ρουβάς, όμως, μέσα από αυτή του τη συνέντευξη έκανε και μία ξεκάθαρη δήλωση. Ότι έχει διαλέξει πλευρά. Κι αυτή σίγουρα δεν είναι η πλευρά των θυμάτων που επιζητούν δικαίωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα