Νέες έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκους ανοχής στην Ομόνοια λόγω κορονοϊού

Νέες έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκους ανοχής στην Ομόνοια λόγω κορονοϊού
Οίκος ανοχής (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) AP

Συνελήφθησαν 17 άτομα, εντός οίκων ανοχής που λειτουργούσαν παράνομα στην περιοχή της Ομόνοιας, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών

Συνελήφθησαν χθες βράδυ στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 17 άτομα, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ομόνοιας τρεις οίκοι ανοχής, εντός του οποίων παρευρίσκονταν άτομα.

Από το έλεγχο που επακολούθησε, κατελήφθησαν 3 άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας), ως προσωρινά υπεύθυνοι να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την σφράγιση του, 8 γυναίκες ως εργαζόμενες και 6 άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντες άπαντες τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στους προσωρινά υπεύθυνους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα