Νύχτα τρόμου στην Ιεράπετρα: Αλλοδαπός σε αμόκ σκότωσε με μπαλτά ένα άτομο και τραυμάτισε σοβαρά ένα άλλο

Νύχτα τρόμου στην Ιεράπετρα: Αλλοδαπός σε αμόκ σκότωσε με μπαλτά ένα άτομο και τραυμάτισε σοβαρά ένα άλλο

Ένα νεκρό και ένα τραυματία άφησε πίσω του ένας Πακιστανός, ο οποίος κυκλοφορούσε σε κατάσταση αμόκ με μπαλτά στο χέρι, στο κέντρο της Ιεράπετρας. Επιτέθηκε ακόμα και σε περιπολικό

Με αίμα “βάφτηκε” η νύχτα του Σαββάτου (14/06) στην Ιεράπετρα της Κρήτης, με έναν αλλοδαπό, σε κατάσταση αμόκ, να σκοτώνει με μπαλτά έναν ομοεθνή του και να τραυματίζει σοβαρά έναν Έλληνα κάτοικο της περιοχής.

Ο Πακιστανός δράστης μέσα σε λίγα λεπτά σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο της πόλης, καθώς λόγω της ημέρας και της ώρας υπήρχε αρκετός κόσμος, μεταξύ των οποίων και παιδιά, που έκανε τη βόλτα του και καθόταν στα καταστήματα. Αρχικά ο Πακιστανός κατακρεούργησε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έναν 53χρονο ομοεθνή του μέσα στο παραδοσιακό μπακάλικο που διατηρούσε.

Λίγα λεπτά αργότερα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε τρέχοντας από ένα στενό και όρμησε σε έναν 55χρονο Έλληνα, ο οποίος βρισκόταν σε ταβέρνα, δίπλα από το ζαχαροπλαστείο του. Τον χτύπησε με μπαλτά στο κεφάλι και μάλιστα δεν σταμάτησε ούτε όταν το θύμα έπεσε αιμόφυρτο κάτω.

Ακολούθως, με τον μπαλτά στο χέρι πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, που βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από το σημείο που επιτέθηκε στον 55χρονο, και άρχισε να χτυπάει με μανία ένα σταθμευμένο περιπολικό, μέχρι που τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.

Ο 55χρονος διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της Ιεράπετρας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Τα τραύματα του κρίνονται σοβαρά αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Πληροφορίες από radiolasithi.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version