Ο Φουρθιώτης κινείται νομικά κατά Βαξεβάνη

Ο Φουρθιώτης κινείται νομικά κατά Βαξεβάνη
Ο Μένιος Φουρθιώτης ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΡΙΛΑΣ / PAPADAKIS PRESS

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του. Τι σημειώνει μέσω του δικηγόρου του.

Στις καταγγελίες του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη απαντά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (23/04) σε μία συγκλονιστική καταγγελία για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του, σημειώνοντας ότι ο Μένιος Φουρθιώτης αναζητούσε άνθρωπο να “πυροβολήσει το σπίτι του Φουρθιώτη προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει” αλλά και τον Κώστα Βαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο.

Νωρίτερα, μάλιστα, έγινε γνωστό πως η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και από ποια πρόσωπα έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως η πρόκληση και προσφορά σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος, ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ανακοίνωσε ότι λήφθηκαν άμεσα πρόσθετα μέτρα προστασίας του δημοσιογράφου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του, ο παρουσιαστής δηλώνει ότι “αρνείται με οργή και αγανάκτηση” όσα του καταλογίζει ο δημοσιογράφος, ενώ χαρακτηρίζει “αποκυήματα νοσηρής φαντασίας” τις καταγγελίες του.

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στον Κώστα Βαξεβάνη

“Ο κ. Βαξεβάνης, με τις χθεσινές του δηλώσεις οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης «αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει «συμβόλαιο» για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Μπαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών.

Πέραν, τούτων ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση”.

https://www.news247.gr/download/7486//470000/men.pdf

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα