Ο Κουμουτσάκος κοινώνησε εν μέσω έξαρσης της πανδημίας

Ο Κουμουτσάκος κοινώνησε εν μέσω έξαρσης της πανδημίας

Με την Αττική να είναι στο κόκκινο κρουσμάτων και νοσηλειών, ο αναπληρωτής υπουργός, επέλεξε να κοινωνήσει στέλνοντας το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Μπερδεμένα μηνύματα στέλνουν στους πολίτες τα μέλη της κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά την προστασία από την πανδημία και τα μέσα αποφυγής της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Την στιγμή λοιπόν που ο πρωθυπουργός με μήνυμά του προαναγγέλει νέα μέτρα περιορισμού, των δημόσιων εκδηλώσεων, μία φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, να λαμβάνει την “Θεία Κοινωνία” σε εκκλησία του Νέου Ψυχικού, με τους ιερείς να μην φορούν μάσκα, κάτι που δεν φαίνεται να ενοχλεί τον υπουργό.

Την φωτογραφία ανήρτησε ο ιστότοπος romfea.gr, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζει την κίνηση του υπουργού ως απάντηση στην επιστημονική θέση, σύμφωνα με την οποία ο κορονοϊός μεταδίδεται με την χρήση του ίδιου σκεύους, είτε εντός είτε εκτός εκκλησιών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, τοποθετήθηκε με ανάρτηση στο Twitter εξηγώντας πως:Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα.

Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα