Όλες οι καλτ εμφανίσεις της Ματίνας Παγώνη και η “επική” απάντηση στο MEGA

Όλες οι καλτ εμφανίσεις της Ματίνας Παγώνη και η “επική” απάντηση στο MEGA

Χασαπόπουλος και Βούλγαρη φόρεσαν τα μπλε γυαλιά της Ματίνας Παγώνη και η απάντησή της ήταν καλύτερη απ' ό,τι μάλλον περίμεναν.

Το κάνουμε σαφές εξ αρχής. Η Ματίνα Παγώνη κάνει το δικό της influencing στα social media με τις εμφανίσεις της, το ξέρει (λογικά) και το αντιμετωπίζει με χιούμορ, ακόμη και απέναντι στον Τάκη Ζαχαράτο.

Σε κάθε περίπτωση κρίνεται για τη δουλειά της ως γιατρός και όχι για τις στυλιστικές της επιλογές, ωστόσο οι επιλογές αυτές την έχουν κάνει “trademark” σε facebook και twitter με τη συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων, να είναι σίγουρα υπέρ της.

Το πρωί της Παρασκευής το διασκέδασαν ομαδικά στο MEGA με τα γυαλιά της Παγώνη και η ίδια έκανε και τα ανάλογα σχόλια. “Δεν σας πάει, δεν είναι το στυλ σας κα Βούλγαρη” είπε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, κάνοντας σαφές πως το δικό της στυλ δεν το αντιγράφεις εύκολα. Έριξε και το “καρφί” της περί “έλλειψης σοβαρών θεμάτων” προς τους παρουσιαστές της εκπομπής, και αντιμετώπισε εντελώς ακομπλεξάριστα όσα γράφτηκαν για εκείνη τις τελευταίες ημέρες.

Εννοείται πως το Ράδιο Αρβύλα θα έπιανε στη μονταζιέρα του την εμφάνισή της στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ που έγραψε τη δική της ιστορία και περέπεμψε σε  rave/psy trance party από τις αρχές των 90s.

Την Πέμπτη μας χάρισε μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση.

Φυσικά, η Ματίνα Παγώνη δεν θα μπορούσε ποτέ να ξεπεράσει αυτή τη “δήλωση” του Μαζώ.

 

Αλλά έχει προσπαθήσει καλά.

 

“Δεν έχουμε φτάσει στη σχετική ανοσία που θα θέλαμε”

Στα πραγματικά σοβαρά πάντως της εμφάνισής της στο MEGA, η ίδια είπε πως ο αριθμός “των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ δεν έχει μειωθεί όπως θα θέλαμε, και δε θα μειωθεί για τις επόμενες δέκα ημέρες. Είχαμε και πολλούς θανάτους καθημερινά, για αυτό είχαμε και την όποια μείωση στις κατειλημμένες ΜΕΘ. Αν κάποιος μπει σε ΜΕΘ η πορεία του εξαρτάται από την ηλικία του και τα υποκείμενα νοσήματα που μπορεί να έχει. Ένα 35% από όσους μπαίνουν στις ΜΕΘ δεν τα καταφέρνουν. Εμβολιασμένοι δε φτάνουν στις ΜΕΘ. Η πλειοψηφία όσων νοσηλεύονται δεν έχει εμβολιαστεί. Δεν έχουμε φτάσει στη σχετική ανοσία που θα θέλαμε, στο 50-60%, ελπίζω ότι θα την έχουμε μέχρι τέλος Ιουνίου, και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να φτάσουμε στο 80%”.

“Άνοιξε η εστίαση και τα καταστήματα, και καλά άνοιξαν, είδαμε ότι τα μέτρα τηρούνται, και αυτό είναι σημαντικό. Αλλά τα αποτελέσματα θα τα δούμε το επόμενο δεκαήμερο. Νομίζω ότι θα είναι καλά τα πράγματα”.

“Τα στοιχεία που έδειξαν ότι το 62% των υγειονομικών έχει εμβολιαστεί δεν αφορούν αυτή τη στιγμή τους υγειονομικούς, και ιδιαίτερα τους γιατρούς. Έχουμε νοσοκομεία που το 91% των γιατρών είναι εμβολιασμένοι, και υπάρχει και ένα ποσοστό που έχει περάσει τη νόσο, και ακόμα ένα ποσοστό που είναι σε καραντίνα. Είναι μικρότερο το ποσοστό των εμβολιασμένων στους νοσηλευτές, αλλά ήδη έχουν μπει στις λίστες πολλοί νοσηλευτές και θα εμβολιαστούν”, σχολίασε η κ. Παγώνη αναφορικά με τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών ανάμεσα στους υγειονομικούς.

Απαντώντας στο αν θα συμφωνούσε με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, η ίδια τόνισε ότι “κάθε γιατρός, κάθε νοσηλευτής και κάθε υπάλληλος που δουλεύει σε νοσοκομείο έχει υποχρέωση να εμβολιαστεί. Δε χρειάζεται να του το επιβάλει κανείς. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει και πρέπει να το κάνει. Θα συμμορφωθεί. Το 62% των εμβολιασμένων υγειονομικών έχει πάει ήδη στο 85%. Θα το κάνουμε από μόνοι μας, δε χρειάζεται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα