Παντρεύεται τον σύντροφό του ο Αύγουστος Κορτώ – Η γεμάτη αγάπη ανάρτηση

Διαβάζεται σε 2'
Παντρεύεται τον σύντροφό του ο Αύγουστος Κορτώ – Η γεμάτη αγάπη ανάρτηση
https://www.facebook.com/auguste.corteau

Ο Αύγουστος Κορτώ θα παντρευτεί το προσεχές διάστημα τον επί σειρά ετών σύντροφό του.

Toν γάμο του με τον επί σειρά ετών σύντροφό του ανακοίνωσε μέσω facebook ο Αύγουστος Κορτώ. 

Ο γνωστός συγγραφέας, κατά κόσμον Πέτρος Χατζόπουλος, έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook “μαζί σου για πάντα” δημοσιεύοντας, παράλληλα, τη σχετική αγγελία.

To ζευγάρι είχε δώσει το παρόν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο, με τον συγγραφέα να γιορτάζει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου με έναν ξεχωριστό τρόπο, προαναγγέλοντας ουσιαστικά τα ευχάριστα.

Ο Αύγουστος Κορτώ ανέβασε μία κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό του στον λογαριασμό του στο facebook ζητώντας του να τον παντρευτεί χωρίς να κάνει άλλα σχόλια.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ η υπερψήφιση του νομοσχεδίου αποτέλεσε μία ιστορική ημέρα για την Ελλάδα, με τα διεθνή ΜΜΕ να φιλοξενούν την είδηση στα πρωτοσέλιδά τους, αναφέροντας πως η χώρα μας έγινε “η πρώτη ορθόδοξη χώρα που νομιμοποιεί τον γάμο ομοφύλων“.

Ο Αύγουστος Κορτώ έχει μιλήσει ανοιχτά εδώ και χρόνια για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ πάντοτε αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Πριν λίγα χρόνια μάλιστα, συμμετέχοντας στη μεγάλη παρέλαση του Athens Pride, ο ίδιος είχε μοιραστεί ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στα social media, το οποίο έμελλε να αποδειχθεί προφητικό.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος συγγραφέας ποζάρει με τον σύντροφό του, Τάσο και οι δυο τους ανταλλάζουν ένα φιλί στο στόμα, έχοντας ως φόντο τη Βουλή στο Σύνταγμα, ενώ μαζί τους είναι και ο σκύλος τους.

Δεν προκαλεί, δεν απειλεί, το φιλί είναι φιλί“, είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Αύγουστος Κορτώ στην ανάρτησή του, στην οποία ο σύζυγός του φοράει μια μπλούζα που γράφει “Equality”, δηλαδή “ισότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα