Αύγουστος Κορτώ: Το τρυφερό καρέ από το Pride – “Δεν προκαλεί, δεν απειλεί, το φιλί είναι φιλί”

Αύγουστος Κορτώ: Το τρυφερό καρέ από το Pride – “Δεν προκαλεί, δεν απειλεί, το φιλί είναι φιλί”
Ο Αύγουστος Κορτώ και ο σύζυγός του Τάσος Facebook / @Auguste Corteau

Μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό του, στην οποία ανταλλάζουν ένα φιλί στο στόμα στο Athens Pride, δημοσίευσε ο Αύγουστος Κορτώ στα social media. Η ανάρτησή του.

Στην μεγάλη παρέλαση του Athens Pride βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/06) ο γνωστός συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ μαζί με τον σύζυγό του, Τάσο, και μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στα social media.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος συγγραφέας δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ο ίδιος και ο σύζυγός του ανταλλάζουν ένα φιλί στο στόμα, έχοντας ως φόντο τη Βουλή στο Σύνταγμα, ενώ μαζί τους είναι και ο σκύλος τους.

“Δεν προκαλεί, δεν απειλεί, το φιλί είναι φιλί”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Αύγουστος Κορτώ στην ανάρτησή του, στην οποία ο σύζυγός του φοράει μια μπλούζα που γράφει “Equality”, δηλαδή “ισότητα”.

Με άλλα λόγια, ο συγγραφέας έδωσε μία δυνατή απάντηση στην ομοφοβία, εννοώντας πως ένα φιλί στο στόμα ανάμεσα σε δύο άτομα του ιδίου φύλου, είναι μία πράξη αγάπης.

Ο Αύγουστος Κορτώ έχει μιλήσει ανοιχτά εδώ και χρόνια για την σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ πάντοτε αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Προ ημερών, σε άλλη του ανάρτηση, είχε απευθύνει κάλεσμα στην παρέλαση του Athens Pride, εξηγώντας σε κείμενό του τους λόγους που πραγματοποιείται κάθε χρόνο η Παρέλαση υπερηφάνειας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα