Πατούλης: “Σεβαστείτε το παιδί μου”

Πατούλης: “Σεβαστείτε το παιδί μου”
Συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2020 της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ) Eurokinissi

Για πρώτη φορά ο Περιφερειάχρης Αττικής τοποθετείται δημόσια για το οικογενειακό του θέμα και ζητεί από τα μέσα ενημέρωσης "να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας".

Για το οικογενειακό του θέμα τοποθετείται για πρώτη φορά δημοσίως ο  Γιώργος Πατούλης με γραπτή του δήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κάνει λόγο για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα “που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες”, χωρίς δική του ευθύνη, όπως υπογραμμίζει, τα οποία “δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου”.

Ο κ. Πατούλης ζητεί από τα μέσα ενημέρωσης να “σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας”.

Όλη η δήλωση του Γιώργου Πατούλη

Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.

Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.

Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.

Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.

Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται οτι την περασμένη Δευτέρα 22/3 η σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε οτι πως δεν έχει επαφή με τον σύζυγο της εδώ και 2,5 μήνες, παρά τις απέλπιδες προσπάθειές της να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ μαθαίνει τα νέα του μέσα από τα media. “Καμία γυναίκα να μη βιώσει αυτό που περνάω”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ “λύγισε” ξεσπώντας σε κλάματα στον “αέρα” της εκπομπής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα