Νίκος Φλωρινιώτης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Δίνει μάχη με τον καρκίνο

Διαβάζεται σε 1'
floriniotis
Νίκος Φλωρινιώτης Papadakis Press

Για τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που βιώνει και τη μάχη με τον καρκίνο μίλησε ο Νίκος Φλωρινιώτης. Όσα είπε μέσα από το νοσοκομείο.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος, ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο του δέρματος.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου” ο γιος του τραγουδιστή δήλωσε πως στο πλαίσιο του επόμενου κύκλου των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και ενώ λαμβάνει την αγωγή του εδώ και έξι μήνες, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για να γίνει επανέλεγχος.

Έκανα εισαγωγή την Παρασκευή στο νοσοκομείο, οι γιατροί θα μου αλλάξουν τη θεραπεία και θέλουν να με παρακολουθούν για να δουν πώς θα πάει. Ψυχολογικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλά, δεν είναι εύκολο. Μέσα σε λίγο καιρό μου συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα, το θέμα της υγείας μου, η απώλεια του πατέρα μου. Αλλά πρέπει να μείνω δυνατός, πιστεύω ότι με προστατεύει και ο πατέρας μου εκεί ψηλά, τον νιώθω σαν να είναι εδώ”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Αποκάλυψε μάλιστα πως ένας από τους ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί του όταν έκανε γνωστό το πρόβλημα της υγείας του ήταν ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος τον επισκέφθηκε και στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Φλωρινιώτη:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα