Πύργος: Μαχαιρωμένη εντοπίστηκε η 11χρονη που αγνοείτο – Ομολόγησε ο θείος της

Διαβάζεται σε 2'
Έγκλημα στον Πύργο Ηλείας(ΑΡΧΕΙΟΥ)
Έγκλημα στον Πύργο Ηλείας(ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Νεκρό με τραύματα από μαχαίρι εντοπίστηκε 11χρονο κοριτσάκι που αγνοείτο στον Πύργο Ηλείας. Ένας 38χρονος συγγενής του φέρεται να ομολόγησε τον φόνο.

Νεκρή σε χωράφι στην περιοχή του κάμπου Ηλείας εντοπίστηκε η 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής στον Πύργο.

Το κοριτσάκι έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 38χρονο τον οποίο προσήγαγαν ως ύποπτο. Κατά την διάρκεια της ανάκρισής του ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 38χρονος ήταν συγγενής της μικρής -θείος της- και η μικρή φέρεται να επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Κυριακής. Έκτοτε αγνοείτο.

Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής για να εξετάσει την σορό του παιδιού, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν όλες οι πτυχές του ειδεχθούς εγκλήματος.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προχωρήσει σε ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert προκειμένου για τον εντοπισμό του άτυχου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής 9/6.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού για την 11χρονη

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της σήμερα, 10/06, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η…. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 εκατοστά και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα