Προφυλακίστηκε συγκατηγορούμενος του Πετρακάκου

Προφυλακίστηκε συγκατηγορούμενος του Πετρακάκου
Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε πολυκατοικία στο κέντρο του Βόλου, για την σύλληψη του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη, Γιώργου Πετρακάκου την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI) Eurokinissi

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 27χρονος που ανελήφθη στο Μώλο Βόλου ως συνεργός του Γ. Πετρακάκου. Τι υποστήριξε

Στη φυλακή οδηγήθηκε τελικά ο 27χρονος που είχε συλληφθεί στο Μώλο και φέρεται ως συνεργός του Γιώργου Πετρακάκου, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο 27χρονος που αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις, είχε βρεθεί και τη Δευτέρα στο ανακριτικό γραφείο αλλά είχε λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ενώπιον του 17ου τακτικού ανακριτή πως δεν γνώριζε τίποτα για το βαρύ οπλισμό που βρέθηκε στο σπίτι του στο Μώλο Φθιώτιδας.
“Είμαι παιδικός φίλος με το Γιώργο. Τον αγαπούσα και τον φοβόμουν παράλληλα. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε εγκληματική ενέργεια. Το μόνο που έκανα ήταν να νοικιάσω στο Γιώργο το σπίτι στο Μώλο και να του δώσω τα κλειδιά” φέρεται να ισχυρίστηκε.
Ο αδερφός του, 35 ετών αλλά και ο πατέρας τους, που επίσης έχουν καταστεί κατηγορούμενοι αλλά για πλημμεληματικές πράξεις,αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης 2 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version