Σεισμός στην Αλβανία: Τρεις νεκρούς ανέσυραν το πρωί τα συνεργεία της ΕΜΑΚ

Σεισμός στην Αλβανία: Τρεις νεκρούς ανέσυραν το πρωί τα συνεργεία της ΕΜΑΚ
Διασώστες ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες AP

Η Ελληνική αποστολή μέχρι στιγμής, συνολικά, έχει απεγκλωβίσει δύο ζωντανά άτομα και έχει ανασύρει επτά νεκρούς από το σεισμό στην Αλβανία.

Η Ελληνική Αποστολή, από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης που έφτασε στη γειτονική χώρα, μετά τον φονικό σεισμό, ξεκίνησε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ που επιχειρεί στην πόλη Thumane, περίπου 15 χλμ βορειοδυτικά της πόλης των Τυράννων, το απόγευμα της Τρίτης απεγκλώβισε ζωντανή μια γυναίκα 45 ετών καθώς και το βράδυ της ίδιας ημέρας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Η ομάδα της 5ης ΕΜΑΚ που επιχείρησε στο Δυρράχιο, την Τρίτη απεγκλώβισε ζωντανό έναν άνδρα 24 ετών. Η Ελληνική Αποστολή την ίδια ημέρα απεγκλώβισε δύο ζωντανά άτομα και ανέσυρε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το πρωί της Τετάρτης η ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα και από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι δύο Ελληνικές ομάδες της 1ης και 5ης ΕΜΑΚ, επιχειρούν μαζί στην πόλη Thumane. Το μεσημέρι ανέσυραν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και το απόγευμα ακόμη έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Η Ελληνική Αποστολή την ίδια ημέρα απεγκλώβισε τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο γυναίκες και ένας άνδρας. Η Ελληνική αποστολή μέχρι στιγμής, συνολικά, έχει απεγκλωβίσει δύο ζωντανά άτομα και έχει ανασύρει επτά νεκρούς. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα