Σεισμός στην Ελασσόνα: Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης οι πληγέντες Δήμοι

Σεισμός στην Ελασσόνα: Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης οι πληγέντες Δήμοι
Eurokinissi

Σκοπός της κήρυξης των περιοχών αυτών σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης είναι για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης

Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Τυρνάβου και η Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς του Δήμου Ελασσόνας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, καθώς και ο Δήμος Φαρκαδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας λόγω του σεισμού.

Eurokinissi

Eurokinissi

Φωτογραφίες από τροχόσπιτα που «φεύγουν» από τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) για τις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές της Θεσσαλίας.

Σκοπός της κήρυξης των περιοχών αυτών σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης είναι για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που εκδηλώθηκε στις 3 Μαρτίου στις παραπάνω περιοχές. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης του φαινομένου και για 6 μήνες, δηλαδή, έως και τις 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα